Puase haur & style Halmstad

Davines

Davines SpA grundades av familjen Bollati i Italien och har sedan 1983 producerat och marknadsfört hårvårdsprodukter för frisörer och deras kunder. Davines startade som ett forskningslaboratorium för högkvalitativa hår och skönhetsprodukter till företag världen över.
Efter decennium av expertis så grundades den egna linjen Davines som idag är ett av Europas snabbast växande varumärken och finns representerade i hela världen. Davines har kontor i New York, London, Paris, Holland och Hong Kong med huvudkontor i Parma.
Davines är indelat i två divisioner, hårvård och hudvård [comfort zone].
Företaget är stolt över sitt Italienska ursprung. Italien är, med sina industriella och kulturella traditioner, känt i världen för sin artistiska känslighet inom mode och design. Davines har med sin enkla och modernt tidlösa stil och design erövrat världen och har rekryterat flera av de allra främsta inom den globala professionella hårvårdsindustrin.
GENOM ATT SKAPA HÅLLBAR SKÖNHET UPPMUNTRAR VI MÄNNISKOR ATT TA HAND OM SIG SJÄLVA OCH DEN MILJÖ VI ALLA LEVER I.

Davines har sedan flera år tillbaka haft ett samarbete med LifeGate. Detta innebär i praktiken att hela Essential-, SU-, OI- och More Inside-serierna tillverkas med 100% ren energi från sol, vind, vatten och jord. Davines kompenserar alltså alla sina koldioxidutsläpp vid tillverkningen av dessa serier. Detta görs genom att plantera skog som motsvarar de koldioxidutsläpp som har gjorts vid tillverkningen.

Davines är en av de första italienska kosmetiska varumärkena att samarbeta med Zero Impact® projekten. Vid 10 års jubileet av samarbetet så utsåg LifeGate Davines till ”Zero Impact® Ambassador” tack vare sitt stora engagemang.